Salatens grønne, knasende blade gemmer på vigtige næringsstoffer og booster din sundhed med en uundgåelig vitaminindsprøjtning, der med fordel kan supplere enhver hovedret. Og selvom salaten er sund, kan den jo stadig smage fantastisk – og se lækker ud!
(4-6 personer)
2 hovedsalat
2 avocadoer
1 pakke parmaskinke
50 g parmesan
1 citron
3 spsk. olivenolie
Kom parmaskinke i en bradepande med bagepapir. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til det er sprødt. Hold øje med det til sidst, da det ikke må blive brændt, men skal være helt sprødt. Skyl og slyng salat. Pluk bladene og kom i skålen. Skræl avocado, halver og fjern stenen. Skær avocadoen i helt tynde skiver og kom i salaten.
Riv parmesan og knæk den sprøde parmaskinke i mindre stykker – og drys begge dele over salatbladene. Til sidst kommes citronsaft og olie over – og salt og peber.
Salaten anrettes i en BITZ Salatskål.